Mies, minne matka?

Haluatko löytää työ- tai opiskelupaikan?

Oletko miettimässä mitä lähtisit opiskelemaan? Tai oletko mahdollisesti vaihtamassa alaa? Tule mukaan maksuttomaan ”Mies minne matka?” –valmennukseen.

Valmennuksen järjestää Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima Auta miestä mäessä-hanke yhdessä Miessakit ry:n kanssa. Valmennukseen voivat osallistua 18-29-vuotiaat miehet, jotka ovat etsimässä työ- tai opiskelupaikkaa tai etsivät elämälleen uutta suuntaa.

Valmennus toteutetaan rennolla otteella mutta silti tavoitteellisesti. Tapaamisissa käydään keskustellen läpi osallistujan elämäntilannetta, toiveita ja tavoitteita ja laaditaan käytännön suunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi. Tapaamisissa on aina tarjolla syötävää. Valmennuksen alussa järjestetään yhteinen vapaaehtoinen saunailta ja viimeisellä tapaamiskerralla käydään yhdessä syömässä.

Valmennuksen tavoitteena on selventää tulevaisuuden näkymiäsi ja laatia yksilöllinen suunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan rentoon ja mukavaan porukkaan.

Kenelle, milloin ja missä:

Sinä 18-29 -vuotias mies!

Oletko etsimässä työ- tai koulutuspaikkaa, mutta et ole varma minne hakisit? Oletpa sitten alanvaihtaja, etsit töitä tai suuntaa elämälle – tule mukaan! Valmennus sisältää kuusi tapaamista rennolla otteella lokakuusta 2018 lähtien.

Milloin: Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää tulevista valmennusryhmistä.

Missä: Seuraava valmennus järjestetään Espoon Ohjaamossa alkaen 31.10.

 Mitä saat?

  • Henkilökohtaisen mentorin
  • Konkreettisen jatkosuunnitelman
  • Mahdollisuuden yritys- tai kouluvierailuun
  • Yhteisen saunaillan

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Arille: / 040 506 2126